Facebook YouTube Twitter RSS

Keresés űrlap

Fehér verzió Fekete verzió Vakbarát Mobil verzió

Putyin továbbra sem bízik az USA-ban

2011. január 03. - 12:23
|

Az év első napján beszélgetett Vlagyimír Putyin az orosz média képviselőivel. Kérdésekre válaszolt a riportereknek. Az egyik kérdés arra vonatkozott, a most ratifikált START szerzőség után megbízik-e az USA-ban. Erre annyit mondott: javul, javul a helyzet, de messze vagyunk még a bizalomtól.

A másik lényeges kérdés Medvegyev elnökre, és a 2012-es választásokra vonatkozott. Erre Putyin miniszterelnök annyit válaszolt, korai még ezen rágódni, de mindenképpen közösen döntenek a választásokon való indulásról.

Amit mi hozzá fűzhetük ehhez, az annyi, hogy valószínűleg akkor fognak megbízni az USA-ban, ha összeomlott, és jó sok földet lapátoltak már rá. A választásokon pedig valószínű Putyin indulása, mert hatalmas az igény rá az orosz nép körében. Ha egészsége engedi biztosan indulni fog, mert az orosz nép mindig is személyhez kötődő nép volt, egy vezetővel, cárral, első titkárral, akármivel, csak egy valaki legyen, akit ismer, és akit követhet. Putyinnak pedig hatalmas a népszerűsége. Ezt pedig bolondság lenne nem kihasználni neki, és a mögötte álló erőknek.


Gyártó István – Jövőnk.info