Facebook YouTube Twitter RSS

Keresés űrlap

Fehér verzió Fekete verzió Vakbarát Mobil verzió

Oszama bin-Laden már rég halott?

2011. május 03. - 12:02
|

Sem ez nem tudható bizonyosan, sem az, hogy még él. A később hamisítványnak bizonyult fotó már bin Laden halálhírének bejelentése előtt egy héttel (!) eljutott szerkesztőségünkbe. Egészen pontosan egy cikket olvastunk róla,  amely április 10-én íródott, és többek között tartalmaz egy videó felvételt is, amelyben a később meggyilkolt pakisztáni Benazir Bhutto arról beszél 2007-ben, hogy bin Ladent egy évvel korábban megölték. Így csak egy újabb világhálón terjedő legendának volt tekinthető akkor. Hitelt érdemlő felvétel azonban továbbra sincs, és az amerikaiak a holttestet is gyorsan eltüntették - állításuk szerint. Itt valami már megint nem stimmel. Egyből eszünkbe is jut Vezetőnk mondása: „a zsidó hazudik. Minden zsidó és mindig.” Igazából azt sem hisszük el, amit kérdez.

Egy régi olvasónk abból az szemszögből közelíti meg a kérdést, hogy "miért most"? Nos, ez is egy jó kérdés – esetleg a várható rendkívüli események, robbantások miatt. Csakhogy kiket fognak támadni? Ez hamar eldönti majd a kérdést, miért is most. Ha a robbantások láthatóan olyan célt szolgálnak, hogy

- minél nagyobb zavart keltsenek az arabok között (vallási ellentétek szítása)

- olyan helyeken, országokban, ahol amúgy is pitiznek egy kis további pénzért, vagy segítségért, magyarul további támogatásokat akarnak szerezni a vacakul álló háborúikhoz

- a keresztényeket, Európát teljességgel szembe fordítsa az iszlám világgal

Akkor egyértelmű, hogy egy újabb megrendezett (zsidó) színjáték az egész, a WTC lerobbantásához hasonlóan.

A vezér halálának körülményei kifejezetten hősiesek. Ha bin-Laden ezzel vonul be a legendás hősök közé, akkor a muszlim világ nyert egy hőst, egy mártírt, ami rengeteg embert fog a soraikba állítani. Laden már amúgy is sokkal inkább volt jelképes példakép, mint vezető. Az al-Kaida amúgy is sokkal inkább egy laza szövetség, mit egy szervezett csoport. A Hezbollah sokkal nagyobb szervezettségű például. Az Al-Kaida viszont kiterjedtebb, de sokszor nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.

Az cionisták ünnepelnek

Azt is mondhatnánk, csak a cionisták és konzumidióták ünnepelnek. Szerintük a világ biztonságosabb lett. Mi nem hisszük. A cionista világszövetség működik, tehát a világ szemernyit sem lett biztonságosabb. A „pokolban rohad" mondják rá azok, akik ateisták, és semmiben sem hisznek, csak a pénzben. Egyértelműen csak sértegetni akarnak. Most mindenki a fokozódó terrort emlegeti. Talán készülnek valamire? Talán a terroristák nevében akarnak újabb orosz célpontokat robbantani? Vagy európai keresztény központokat? Esetleg az USA hadserege újabb önkéntesekre akar szert tenni, mert már nagyítóval kell keresni az önként jelentkezőket? Az al-Kaida teljes mértékben el van foglalva a saját környezetével, főleg Afganisztánnal, ahol éppen betegre szívatják az amerikai katonákat. A felbolydult arab világban kétségbeesve próbálnak helyzetbe kerülni a cionisták, de egyre több a nehézségük. Ahol előidézték a megmozdulásokat egyre inkább kifulladnak, ahol velük áll szemben a nép, ott pedig kitartanak az ellenállók, és egyre elszántabbak. Valami nem stimmel, és lehet hogy ezzel akarnak egy atomrobbanást álcázni? Miért beszéltek volna akkor Európában elrejtett terrorista atombombáról? Miért készítenék fel a társadalmakat már jóelőre? Valami igen szemét műveletben törhetik a fejüket, ami miatt egy ilyen előkészítést kellett megtenni.

Oszama hős lett, ezen felesleges még rágódni is. A körítés és az időpont miatt viszont rossz előérzete van az embernek. Nemsokára biztosan elválik mi volt az.

Kemény Gábor - Jövőnk.info