Facebook YouTube Twitter RSS

Keresés űrlap

Fehér verzió Fekete verzió Vakbarát Mobil verzió

Mágikus Péntek?

2011. november 11. - 21:23
|

A számmisztikusok különös jelentőségűnek tartják a sok tizenegyest egymás után, miszerint 2011. 11. hó 11. nap, 11 óra 11 perc, 11 másodperc...

Az ilyesmiben hívő primitív felfogású emberek a körülményekből és a felszínes jelenségekből következtetnek, anélkül, hogy a dolgok mélyén zajló folyamatokat megértenék. Egyesek még ezt is képesek kabbalának hívni, és az emberek által kreált időszámítást emberi felfogással összkombinálni. Na és mi van, ha a naptár nem a valós csillagállásokkal, vagy égi összefüggésekkel van összhangban? És mi van, ha nem is jól értelmezik a 11-es számot? Mi van, ha a szám forma, kinézet és tartalom szerint sem az eredeti ideához kapcsolódik?

Mindennek az ige a szellemi alapja, erre épül a teremtett világ, és a misztikus jelenségek is csak ez alapján érthetők meg. A furcsa "energiaváltozások" sokkal mélyrehatóbb folyamatok tünetei, amit számmisztikusok és önjelölt kabbalisták sosem fognak megérteni. A világ az eredeti állapota felé halad, áll vissza, ami miatt sokan rettegnek és félnek, sokan ostoba elméleteket gyártanak, de a hívő embernek nyilvánvaló, hogy az Igazság hamarosan visszatér ebbe a világba. Sokaknak fájni fog!

Tamási Attila – Jövőnk.info