Facebook YouTube Twitter RSS

Keresés űrlap

Fehér verzió Fekete verzió Vakbarát Mobil verzió

Nagyvilág

Putyin erőteljes szavai a Krímről és a Nyugat felháborodásáról


"Azt mondják megsértjük a nemzetközi jogot. Jó hogy emlékeznek, hogy létezik nemzetközi jog. Jobb később, mint soha!" 

Kulcs az orosz-aranytartalék

Oroszország egyre több lépést tesz annak érdekében, hogy minél kevésbé legyen kitéve az euróval és a dollárral kapcsolatos árfolyam-kockázatoknak

Argentína így kerülné ki az "uzsora-csődhöz" vezető jogtalan döntést

A pánik folytatódik...

Magyar Honvédelem: Afgán támogatás milliárdokban - Mire fel?

2015 és 2017 között évi fél millió dollárral támogatja Magyarország az afgán hadsereget és rendőrséget – mondta Nagy Anna, a Külgazdasági és Külügyminisztérium szóvivője. Felháborító! A magyar honvédelem meg a padlón van mind felszerelésben, mind létszámban...

Miért mi? Mire fel?

Kínai hekkerek portyája a "titkosszekrényben" és a zsidó buzgóság

Közel-keleti terrorizmus: Közép-keleteurópai szálak?

Argentína viszonya a terrorista zsidóállamhoz

Cristina Fernández ejti az argentín állampolgárságot azokról az argentín zsidókról kik fegyvert fognak a cionista megszállás hadseregének oldalán Palesztinában!

Gáza: A háború borzalmai, sőt még rosszabb...gyerekszemmel

A háború, a bombázások, a közeli családtagok halála súlyos traumákat okoz Gázában a gyerekeknek. Az enklávé legnagyobb kórházában civil szervezetek segítségével a testi sérüléseken túl a lelki károkat is igyekeznek kezelni.

Rémhírek világa

Tömegesen fejeznek le keresztény gyerekeket Irakban

"A kereszténység Moszulban halott, keresztény holokauszt közepén vagyunk" - állítja egy amerikai káld vallási vezető.

Hazugságok - Cionista jellem

Rég áhított amerikai siker a drog-kartelek országában - Szabad a vásár!

Mexikó megnyitja energiapiacát a magáncégek, köztük a külföldi nagyvállalatok előtt, az erről szóló törvényt a héten írta alá a mexikói elnök - tájékoztatta a mexikói nagykövetség a világot, elsősorban Oroszországnak üzenve ezzel az új amerikai hátszéllel. Mexikó jellemtelenné vált a Közép-Amerikát egyedül uraló térségben, dehát mit is várhatnánk egy mesterségesen legyengített - a drogháborúk miatt; gyakorlatilag egymást írtják ki külömböző csoportokat alkotva - országtól és kollaborációra hajlamos kormányától.

NATO-követelés: Egységes haderőt!!!

A NATO, mint felelős haderő - felszólította az Európai Uniót egy Európai hadsereg azonnali felállítására és felkészítésére egy estleges orosz konfliktus kezelésére!

 

 

A Trophy-rendszer a tankok "Vaskupolája" Izrael szerint - Így kampányolnak

Orosz-Kínai-USA hírek

A Baorong kínai cég egy csak erre a célra -zöldség és gyümölcs exportálása Oroszországba- létrehozott logisztikai központ építésébe fogott bele Dongning tartományban, az orosz-kínai határon.
 


Hídfő.net | Az első nyertes: A kínai Baorong szállíthat zöldséget és gyümölcsöt Oroszországba

Amiket az amerikaiak nem tudnak az oroszokról...

Ha sikerült volna Putyin gépét lelőni egy ukrán légtérbe való alkalmi bekandikálás alatt, akkor annak semmi politikai haszna nem lett volna amerikai nézőpontból. Medvegyev ugyanolyan jó döntéseket hozna, és az orosz reneszánsz feltartóztathatatlan maradna. Ha pedig Medvegyevvel és Lavrovval együtt lettek volna egy ilyen-formán pórul járt állami gépen, Oroszország akkor sem süllyedt volna káoszba és anarchiába.

A zsidók népirtásai az évezredek alatt