Facebook YouTube Twitter RSS

Keresés űrlap

Fehér verzió Fekete verzió Vakbarát Mobil verzió

Nagyvilág

Putyin erőteljes szavai a Krímről és a Nyugat felháborodásáról


"Azt mondják megsértjük a nemzetközi jogot. Jó hogy emlékeznek, hogy létezik nemzetközi jog. Jobb később, mint soha!" 

Bulgária: Biznisz-e vagy csupán energia az atom-program?

Grúzia kötéltánca az orosz tőke és a zsidó ígéretek között

Grúziáról manapság az a hír járja, hogy "Jobban teljesít!" Ugye ismerős ez a szlogen nekünk is, kedves magyar testvéreim?

Ukrajna: Esti hírösszefoglaló - Mai események percről-percre

FED(ezet) vagy hiánygazdálkodás?

Piszkálják az EU-s kihelyezett zsidók a sz.rt: Új típusú antiszemitizmusról vitáznak

Új típusú antiszemitizmusról kezdődött vita Németországban az izraeli-palasztin konfliktussal kapcsolatban - az öreg kontinensen is jelenségként végigsöprő szabad vélemény-nyílvánításról.

Tovább menetel az ISIS "szent háborúja"?

Az iraki hadsereg az ISIS fedőnevű, izraeli hátszelű, arab sejkek által, üzleti érdekek mentén finanszírozott lázadók (kihasználva a megpropagált világméretű iszlámveszélyt a kereszténységre és az arab világ siíta-szunnita mesterséges ellentétét) állásait bombázta a Bagdadtól mintegy hatvan kilométerre délre található Dzsurf as-Sahr közelében, az akcióban legkevesebb tizenhét ember, köztük három civil életét vesztette - közölték egészségügyi források hétfőn, a muzulmán böjti hónapot lezáró háromnapos ünnep, az Íd

Nyugat-Ukrajna: (Út)barikádharc az újabb katonai mozgósítás ellen

A megye több teleülésén kezdődtek tiltakozóakciók. Szemtanúk szerint a tüntetők betontömbökből emelt masszív barikáddal zárták le a Csernyivci városából a román határ felé vezető nemzetközi autóutat is, ezért a Romániába utazóknak Moldova felé kell kerülniük.

Lengyelország: A feketepiaci dohány fellegvára - Lesz-e lengyel trafikmutyi?

Mivel az illegális cigaretta a felébe kerül a hivatalosan forgalomba hozottnak, a házi készítésű pedig kevesebb mint a harmadába, a lengyel költségvetés jelentős veszteségeket szenved el.

Elnéző zsidó tűzszünet?

Államcsőd kényszerével fenyegeti az USA Argentínát

 

 Ha semmi sem változik, július végén államcsődöt lesz kénytelen jelenteni Argentína - harangozzák be a dél-amerikai "katasztrófát" nagylelkűen amerikai sajtósok.

EU szankciók: Hátha lesz a télre orosz gáz, jó áron!

A brit Daily Mail úgy tudja, hogy egy  holland kisváros polgármestere felindulásában arról beszélt, hogy a maláj gép lelövése miatt ki kellene toloncolni az országból Vlagyimir Putyin lányát. A mondatért később bocsánatot kért. Putyin lánya már rég nincs Hollandiában.

ADL felmérés: A magyar fiatalok 50 százaléka antiszemita

 

Az egyik legbefolyásosabb amerikai zsidó érdekvédelmi szervezet, a Rágalmazás-ellenes Liga (ADL) 102 országot vizsgáló, zsidóellenességet felmérő kutatásában harmincadikak lettünk.

A V4-ek és a Baltikum NATO paktuma Oroszország ellen

Rasszista töltetű felszólalás borzolja a kedélyeket az Európai Parlamentben

„Négymillió nigger vesztette el a munkáját” – fogalmazott általános felháborodást kiváltva az Európai Parlament szerdai plenáris ülésnapján Janusz Korwin-Mikke, szélsőjobboldali lengyel politikus.

Az USA egyezkedne...

Tegnapi tüntetések világszerte az izraeli agresszió ellen - képekben

Repülőgép-katasztrófa: Most etetik Európát atlantista retorika-maszlaggal

 

Feltételezések szerint lelőtték, de továbbra is csak annyi bizonyos, hogy csütörtökön lezuhant a maláj légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó járata.

Hivatali eskü: Assad-i fricska a demokrácia orrára

A parlament tagjainak viharos tapsa közepette, jobb kezét a Koránra helyezve tette le a hivatali esküt kedden Damaszkuszban Bassár el-Aszad, akit május végén népszavazáson újabb hét évre Szíria elnökének választottak.


Korlap és diagnózis: A gyógyszeripari profitéhség áldozatai

Magyarországon évente 1000-1200 alkalommal jelentenek be a hatóságnak gyógyszermellékhatást. Az EU-ban évi nyolcvanmilliárd euróra becsülik a gyógyszermellékhatások miatt szükségessé váló kórházi kezelések összköltségét - írja a Világgazdaság.


Oldalak

Feliratkozás RSS - Nagyvilág csatornájára